Over Hugo de Haas

NATUURLIJK KUN JE HONDERDEN GRATIS GITAARLESSEN VOLGEN OP YOUTUBE. MAAR VAN NIEMAND LEER JE BETER EN FIJNER GITAAR SPELEN ALS VAN HUGO DE HAAS (1975). HIJ HEEFT NAMELIJK TWEE GROTE PASSIES: GITAAR SPELEN EN KENNIS OVERDRAGEN.

Daarom studeerde hij af aan het Utrechtse conservatorium en is hij gediplomeerd aardrijkskundeleraar. Topografische vragen stelt hij allang niet meer, wel zet hij graag zijn muzikale kennis en onderwijsvaardigheden in voor het verbeteren van jouw gitaarspel. Hugo zorgt voor een ontspannen sfeer, professionele begeleiding en snelle resultaten. Plezier in het gitaarspel staat voorop. Want muziek moet altijd leuk blijven.

BREDE SMAAK EN VELE PODIA

Hugo heeft een brede muzieksmaak en dat vertaalt zich ook naar zijn gitaarspel en zijn ervaring. Aan het conservatorium studeerde hij af in de richting ‘lichte muziek’, wat slaat op pop, jazz, rock en blues. Hij speelde in het Round Midnight Jazz-trio en mocht destijds prins Willem-Alexander en prinses Maxima verwelkomen in Utrecht tijdens hun kennismakingstoer door Nederland. Hij speelde jarenlang in binnen- en buitenland bij allround partyband Fourmation en werkt ook als sessiegitarist, zoals eerder bij Wouter Hamel, Hans Dulfer en Toon Roos.

ERVARING ALS GITAARDOCENT

Voor, tijdens en na het conservatorium was Hugo al bezig met lesgeven. Daardoor heeft hij jarenlange ervaring als gitaardocent. Hij werkte voor muziekscholen in Nieuwegein en Hoofddorp en gaf muziekles aan toekomstig basisschooldocenten op de Marnixacademie in Utrecht. Nu werkt hij vanuit een privélespraktijk en is hij verbonden aan GIGANT, markant in cultuur, in Apeldoorn.